.

.

New
În aer liber Militare de Vânătoare S-SHELL TITULARUL Alu PENTRU MARUI 870*4Q 6Q 8Q Transport Gratuit TB1102

În aer liber Militare de Vânătoare S-SHELL TITULARUL Alu PENTRU MARUI 870*4Q 6Q 8Q Transport Gratuit TB1102

RON 201.00
RON 211.92

În stoc
Disponibil pentru su pedido


În aer liber Militare de Vânătoare S-SHELL TITULARUL alu PENTRU MARUI 870*4 Q 6 Q 8 Q Transport Gratuit TB1102
Produs Informații Detaliate
Culoare : BK culori disponibile cu 4 Q/6 Q/8 Q Trei tipuri
TB1102-4 Q S-SHELL TITULARUL alu PENTRU APS 870*4 Q
TB1102-6 Q S-SHELL TITULARUL alu PENTRU APS 870*6 Q
TB1102-8 Q S-SHELL TITULARUL alu PENTRU APS 870*8 Q
Notificare
1. Cumpărători, în federația rusă și Ucraina trebuie să-ți lași numele complet, în caz contrar, coletul va fi refuzat de către oficiul poștal.
2. Dacă sunteți un cumpărător în Federația rusă alege rusă epacket, atunci când primiți o notificare de la posta ar trebui să fie în termen de cincisprezece zile la oficiul poștal local pentru a colecta pachetul, pentru că personalul poștal nu va fi trimis la dumneavoastră acasă.
3. Pentru Brazilia cumpărători, dacă este necesar, vă rugăm să lăsați dumneavoastră personale, Taxa pe Valoarea Adăugată (TVA) număr, care poate permite să primiți pachetul mai rapid și mai sigur.
4. În scopul de a ușor pentru a arăta pachetul nostru, vom folosi "inch" și "cm" două tipuri de unitate pentru pachet dimensiune, puteți schimba sa ai nevoie de următoarea formulă :
1 inch =2,54 cm, 1cm =0.39 inch
5. Despre culoare : ar putea fi ușor diferența de culoare din cauza diferite de monitor de calculator setare
6. Despre dimensiune : cu diferite în metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2 cm în dimensiunea abatere
Transport
1. Pachetul va fi livrat la adresa dvs. de ordine, așa că vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.
2. Gratuit pachetul de urmărire vor fi urmărite de către Hong Kong airlines sau Singapore airlines. De obicei, oficiul poștal are nevoie de 3-5 zile pentru a actualiza starea de site-ul de urmărire.
3. Dacă vă aflați în nevoie urgentă de acest pachet, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa o comanda si alege-ti cele mai satisfăcătoare companie de livrare.
4. Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să evita plata impozitelor, dar nu suntem responsabili pentru impozit.
Reveni
1. Dacă doriți pentru a returna sau schimba un produs, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după ce a primit pachetul.
2. Produsul returnat trebuie să fie în ambalajul original și de stat. Vom primi banii înapoi după ce am primit pachetul. (taxa de transport nu este rambursabil)
3. Deși avem o strictă și control profesional al fiecărui produs și ambalaj, dar, de asemenea, pot evita posibilitatea de deteriorare în timpul transportului. Vă urez bun venit să ne contactați pentru reparare sau înlocuire, dacă din nefericire au un deteriorată.
Contactati-Ne
Dacă aveți orice întrebare sau nu mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați în primul rând, prin e-mail, vom fi foarte dispus să încercați cele mai bune noastre pentru a vă ajuta, vă mulțumesc, Afacerea Noastră Time : 8 : 00am-5 : 30 (luni - sâmbătă) ora Beijing
Feedback-ul
Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv si rating de 5 stele, comentarii, ne-ar fi recunoscător. Pentru comentariile dumneavoastră în nostru de afaceri de succes sunt foarte importante .

Mai multe detalii

Numărul De Model:
TB1102-4Q TB1102-6Q TB1102-8Q
Nume De Brand:
RuoskyGear
Tip:
Shotshell Transport
Material:
Argint și Oțel
Funtion:
Paitball Revista
culoare:
Negru
calitate:
100% Garantat
Tip Caietul De Sarcini:
6Q 8Q 4Q Shotshell Transport
Manfacturer:
TB-FMA
Utilizare:
Tactic Airsoftsports
Poartă:
Agățat pe centura
Pachet:
cutie
cuvinte cheie:
Paitball Revista Adaptoare
Renovado

Produse similare din categorie