.

.

New
Veconor 10 Bucati Capul Flexibil cu Clichet Cheie Set Combinație Cheie de piulite de 8~18mm CRV Mecanica de Calitate Iubesc

Veconor 10 Bucati Capul Flexibil cu Clichet Cheie Set Combinație Cheie de piulite de 8~18mm CRV Mecanica de Calitate Iubesc

RON 204.00
RON 239.48

În stoc
Disponibil pentru su pedido


începe
end
Veconor 10 Bucati Capul Flexibil cu Clichet Cheie Set Combinație Cheie de piulite de 8~18mm CRV Mecanica de Calitate Iubesc
1. Escrow nostru este de preferat metoda de plata. Acceptam, de asemenea, diferite plăți de către T/T, Western Union, Money Gram și așa mai departe.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii. Sau, comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoană de contact, adresă, codul poștal și numărul de telefon atunci când depunerea în cumpărătorului informații.
Va vom trimite coletul cât mai curând posibil, în timp de procesare. Vă rugăm să asigurați-vă că vă scrieți numele complet și corect adresa de livrare din comanda.
1. Oferim transport la nivel mondial, cu excepția unor țări și APO/FPO adresa.
2. Comanda va fi procesată în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adresa. Adresa dvs. de ordine trebuie să coincidă cu adresa destinatarului.
4. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plata. Vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil. Scopul nostru este satisfactia clientului.
Ordinele ar putea avea nevoie pentru a șterge vamale din țara dumneavoastră. Este responsabilitatea cumparatorului. Vă rugăm să verificați dacă comanda va suporta taxe suplimentare la import, taxe sau alte obiceiuri legate de taxe. Taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.
Semn pentru coletul tau : atunci Când coletul ajunge, vă rugăm să verificați dacă parcela este în stare bună înainte de a semna în ea.
Dacă coletul a fost spart sau furat, vă rugăm să-l respingă sau să ne contactați. În caz contrar, toate pierderile și responsabilitățile vor fi suportate de dumneavoastră.
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție. 2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgârieturi și așa mai departe. 4. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Mai multe detalii

Caracteristici:
Explozie-dovada,Multifunctionale,Non-alunecare
Tip:
set de chei
Material:
Crom-vanadiu din Oțel
Numărul De Model:
A014K0210
Nume De Brand:
Veconor
is_customized:
Yes
Renovado

Produse similare din categorie