.

.

New
3 Pachete! Original Ernie Ball 2215 Skinny Top Heavy Bottom Chitara Electrica, Siruri de caractere Nichel Rana Set, .010 - .052 (3 Pachete)

3 Pachete! Original Ernie Ball 2215 Skinny Top Heavy Bottom Chitara Electrica, Siruri de caractere Nichel Rana Set, .010 - .052 (3 Pachete)

RON 83.96

În stoc
Disponibil pentru su pedido


3 Seturi de Ernie Ball 2215 Skinny Top Heavy Bottom Chitara Electrica, Siruri de caractere! Globale de transport Gratuit!
20.99 dolari!
Ernie Ball Skinny Top Heavy Bottom Slinky Siruri de caractere sunt hibridul perfect pentru cei cărora le place fund gros siruri de caractere, fără a sacrifica capacitatea de a solo pe siruri de caractere mai mici. Aceste siruri de caractere sunt de precizie fabricate la cele mai înalte standarde și cele mai exigente specificații pentru a asigura coerența, o performanță optimă și durată lungă de viață. Rana siruri de caractere sunt realizate din otel placat cu nichel sârmă înfășurat în jurul un hex de oțel în formă de miez de sârmă. Câmpia siruri de caractere sunt făcute special temperat staniu placat cu oțel de înaltă carbon; produce un ton echilibrat pentru chitara ta. Indicatoare de .010 .013 .017 .030 .042 .052. Număr parte 2215. Făcut în California, S. U. A., Oferind cele mai bune și mai proaspete materiale. Jucat De Legende în întreaga lume, inclusiv Slash, Jimmy Page, Metallica, Eric Clapton, și mai mult.. Element Scut de Ambalare Prelungește șir de viață și păstrează siruri de caractere la fel de proaspete ca în ziua în care au fost făcute Rețete Populare și indicatoare create de industria pictograma Ernie Ball Realizate din otel placat cu nichel sârmă înfășurat în jurul valorii de staniu placat cu hex de oțel în formă de miez de sârmă Produce bine echilibrat toate în jurul valorii de sunet bun, cel Mai popular chitara electrica șir Produs de aliaj Dimensiuni : 4.5 x 0,1 x 4.5 cm Element Greutate : 3.2 uncii Pachetului : Ernie Ball 2215 string *3 set

Mai multe detalii

Nume De Brand:
ernie ball
Tip:
siruri de caractere
Numărul De Model:
2215
Renovado

Produse similare din categorie