.

.

New
54mm Cafea distribuție instrument/cafea, distribuitor de Cafea de distribuție instrument/cafea manipuleze perfect instrument folosit de sus-barista

54mm Cafea distribuție instrument/cafea, distribuitor de Cafea de distribuție instrument/cafea manipuleze perfect instrument folosit de sus-barista

RON 131.00
RON 160.00

În stoc
Disponibil pentru su pedido


54mm Cafea disturibution instrument/ Cafea, Distribuitor de cafea/tamper
el dsitribution instrument de standuri pentru calitate și consistență, un perfect instrument folosit de sus-barista din întreaga lume. Se creează o suprafață perfect pentru tamp pe și un puc de densitate chiar.A face o mare de cafea este vorba de înțelegerea faptului că există variabile și de a învăța cum să preiei controlul asupra ei. Chiar și distribuția de zaț de cafea creează variabile majore în calitatea și consistența.
1. Caracteristicile trei pante înclinate, care în mod eficient, în mod uniform și constant muta de cafea în jurul într-un cerc de mișcare pentru a crea o puck. Nu mai neconcordanțe între barista.
2. Instrumentul creează o suprafață perfect plană de fiecare dată. Prin urmare, crearea unei coerente puck densitate. Când barista chiar pucul folosind degetul unii lasă o mică movilă sau divot în cafea, ceea ce înseamnă că se indeasa neconcordanțe în pucul densitate.
3. Spune la revedere de la cracare cafea degetele după o zi de serviciu pe mașină de espresso.
4. Acest instrument poate chiar costum cei care folosesc doze foarte mici sau mai mari, coșuri și pot fi ajustate pentru a se potrivi o gamă largă de doze, în funcție de prăjire stiluri.
5. Nu este nevoie să se prăbușească doza. După ample gust de testare cu mai multe cafele și diferite de prăjire stiluri, am găsit nicio formă de a se prăbuși pentru a stratifica macină, creând foarte inconsistente de extracție și calități de gust (separat pentru randament). Fiecare barista va prăbuși, de asemenea diferit, creând încă o inconsecvență în cafenea. Instrumentul nevoie de același timp pentru a crea o mai chiar și în concordanță puck, oferindu mai consistent și delicios extracții.
Vă rugăm să lăsați un mesager care baza vrei?Sau vom livrare aleatoare,astfel încât vă rugăm să constate că,vă mulțumesc!
6. Mai puțin de micro-canalizarea si canalizarea, necorespunzătoare sau s-au grabit de distribuție, este mult mai probabil să canalului care pot fi dezastruoase pentru gust. Micro-canalizarea este, de asemenea, dificil de a vedea la ori și este mult mai probabil să se întâmple fără distribuție
sau inconsistente distribuție - TOC va elimina această variabilă.

Mai multe detalii

Tip:
Filtru De Cafea Părți
Element nume :
cafea tamper/Cafea distribuție instrument/cafea distribuitor
Material:
aluminiu și din oțel inoxidabil 304
Dimensiune:
54mm
culoare:
opțional
Renovado

Produse similare din categorie