.

.

New
GameSir Remapper A2 pentru Gaming controller

GameSir Remapper A2 pentru Gaming controller

RON 46.00
RON 51.96

În stoc
Disponibil pentru su pedido

A2 este o versiune îmbunătățită a A1
Game Sir Remapper A2
Face dumneavoastră preferat Android jocuri cu Game Sir wireless gamepad suport nu este un vis mai! Introducerea Game Sir Remapper A2, joc mobil exclusiv remapare instrument de pe piață. Cu un ultra-portabil USB Drive forma și Pui Drăguț de design, A2 permite cele mai populare jocuri Android pot fi redate cu o Game Sir wireless gamepad.
Dacă sunteți un fan de joc MOBA sau joc de acțiune, aceasta este o trebuie să aibă armă secretă pentru gaming-ul mobil!
Face Imposibilul Posibil
Un coșmar de a manipula butoanele de pe ecran atunci când se joacă jocuri complexe? Unele jocuri pentru telefoane mobile, cum ar fi Mobil Legende nu suport controlere, la toate? A2 le face posibile! Nu mai trebuie să sufere din gamepad-neprietenos jocuri și doar pentru a le face controlabil cu Game Sir gamepad wireless prin intermediul A2 în câteva secunde!
Butonul Personalizabil De Cartografiere
Fiecare Game Sir gamepad butonul este personalizabil pentru a virus jocuri! Dacă ajutorul de pre-proiectate aspect buton de setare sau pentru a crea propria dvs. de personalizare este de până la tine. Nu lăsați niciodată controlul problemă impiedica drumul spre victorie. Game Sir Frați : Game Sir Remapper A2, Game Sir Wireless Gamepad-uri, și Game Sir App World
Amintiți-vă fratele mai mic necesită să dețină un Game Sir gamepad wireless și descărca Game Sir Lume App prima pentru a funcționa corect.
Ușor de Utilizat de Activare
Acesta poate fi configurat de pe dispozitivele dvs. cu ușurință cu nici înrădăcinare telefonul smartphone și nici nu avea nevoie de un PC. Folosind Game Sir Lume App pentru a ajuta dvs. de activare pe jocuri este la fel de ușor ca instalarea o aplicație. Amintiți-vă aveți nevoie pentru a re-activa atunci când reporniți telefonul smartphone, urmând același tutorial pași.
100% Siguranță pe telefonul Dvs. Smartphone, Garanție
Game Sir Remapper A2 nu modifică setarea sistemului sau de a face orice daune la smartphone-uri/comprimate. 100% garanție de securitate.
Debloca Adevărata Distracție
Toată lumea iubește sentimentul minunat de manipulare fizică. A2 oferă un autentic fizice experiență de joc în dumneavoastră preferat de jocuri pentru telefoane mobile, care touchscreen mod nu poate oferi. Debloca adevărat distractiv în jocurile tale preferate cu Game Sir gamepad wireless prin intermediul unui magice Remapper A2 și abilitățile de jocuri de noroc.
Caietul de Sprijin Gamepad:Numai pentru Gamesir gamepad G3/G3w/G3s/G4/G4s/T1/T1s/T2a
Dimensiuni produs : 2.24 x 0.90 x 0.43 inch
Tip de conexiune : cu Fir
Brut Greutate : 9g
Întrebări frecvente
T1. De ce nu funcționează pentru telefonul meu smartphone android?
Pentru a avea Gam Sir Remapper A2 de lucru în mod corespunzător, trebuie să asigurați-vă că smartphone-ul android este : "modul de Dezvoltator" este pe. "Permite depanare USB" este pe. La Game Sir Lume locație este permisă. La Game Sir Lume "Float fereastra permisiunea" este permis. > Cum să activați?
"Setting" - "Cerere" - a Găsi "Game Sir Lume" - faceți Clic pe "Aplicații care pot apărea pe partea de sus" pe

Mai multe detalii

Tip:
Gamepad-uri
Pachet:
Da
Tip De Interfață:
USB
Compatibil Marca/Model:
Nici unul
Numărul De Model:
A2
Nume De Brand:
GameSir
culoare:
Galben și alb
Numele produsului:
GameSir A2
Tip:
Remapper pentru Gamepad-uri
Baterie:
No
Este Personalizat:
No
Renovado

Produse similare din categorie