.

.

New
SWAN Muzicuta 10 Gaură de 40 de Ton Cromatic Harpă, Instrument muzical de suflat din lemn harmonica Blues moundharmoniKa

SWAN Muzicuta 10 Gaură de 40 de Ton Cromatic Harpă, Instrument muzical de suflat din lemn harmonica Blues moundharmoniKa

RON 106.00
RON 117.32

În stoc
Disponibil pentru su pedido


Bun venit vizita magazinul nostru!
SWAN Muzicuta 10 Gaură de 40 de Ton Cromatic Harpă, Instrument muzical de suflat din lemn harmonica Blues moundharmoni Ka
Muzicuta de Sănătate și Întreținere :
1. În scopul de a preveni bolile infecțioase și păstra sănătatea ,vă rugăm să nu folosiți alte persoane muzicuță.
2. Vă rugăm să clătiți gura sau periati dintii inainte de joc muzicuță pentru a preveni obiect mic în gură pus în muzicuță.
3. Vă rugăm să nu joci muzicuță puternic pentru a proteja muzicuta stuf.
4. Ușor atingeți salivă și ștergeți purtător de cuvânt și plăci de acoperire dupa ce a jucat,apoi a pus muzicuță în acest caz.
5. Vă rugăm să nu lăsați muzicuta afectate de impactul de forțe externe.
6. Nu ștergeți muzicuta cu orice solvent,acest lucru ar putea provoca muzicuta daune.
Descriere Produs
Nume : 10 gaură de 40 de Sunet de muzicuta
Brand : Swan
Ton : C-Cheie
Placa de baza : cupru placă de bază
Placa de acoperire : grosime placă de cupru
Reed : Bronz-Fosfor
Pieptene : ABS resin
Culoare : Argintiu
Ambalaj : ABS caz
Punerea în aplicare a standardelor : GB / T 1299-2011
Garanție De Calitate :
Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.Suntem siguri că instrumentele noastre muzicale au exacte ton,sunet atractiv,buna performanta si aspectul grațios.Fiecare produs va fi verificat și testat înainte de expediere,asa ca noi va oferim produse de bună calitate, dar scăzut în preț,cred că veți obține un mulțumiți de produs de la noi.
Vamale de Eliberare(mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)
Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de 5 sau 10.Poate fi necesar să plătească taxe vamale.Dar vamal va deschide pachetul și reevalua produse uneori,Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți produsul prin condiții de siguranță.
Se întoarce :
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale .În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate ,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Feedback-ul :
Apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător,vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil.dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs.,vom aprecia mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ!

Mai multe detalii

Pronunția Metoda:
Cromatic
Reed Material:
Phosphor Bronze
Material De Acoperire:
Cromat Cupru de Bord
Nume De Brand:
SevenAngel
Tip:
Muzicuta
Numărul De Model:
SW1040
Corpul Material:
Rășină
Numărul de Alezaje:
10
Numărul de Chei:
10
Ton:
C cheie
culoare:
Argint
Dimensiune:
180mm*28mm*32mm
cutie de material:
Rășini
placa de material:
Cupru
Renovado

Produse similare din categorie