.

.

New
1buc Flysky FS-GT3B FS GT3B 2.4 G 3CH Arma Sistemul RC Transmițător cu FS-GR3E Receptor Pentru Masina RC Barca cu Ecran LED Dropship

1buc Flysky FS-GT3B FS GT3B 2.4 G 3CH Arma Sistemul RC Transmițător cu FS-GR3E Receptor Pentru Masina RC Barca cu Ecran LED Dropship

RON 27.00
RON 27.92

În stoc
Disponibil pentru su pedido

Flysky FS-GT3 B FS GT3 B 2.4 G 3 CH Arma Sistemul RC Transmițător
Descriere :
Canale : 3 Canale;
Model de tip : masina/barca;
Gama RF : 2.40-2.48 GHz;
Lățime de bandă : 500 Hz;
Trupa : 160;
RF putere : mai puțin de 20 DB;
2.4 G sistem : AFHDS;
Cod tip : GFSK;
Senditivity : 1024;
Avertizare de joasă tensiune : da(mai puțin de 9 V)
DSC port : da(3.5 mm : ieșire : PPM);
ST gama : 90;
TH gama : 45(F : 30;B : 15);
Încărcător port : da;
Putere : 12 V DC(1.5 AA*8) (nu sunt incluse)
Caietul de sarcini :
Greutate : 328g;
ANT lungime : 26mm;
Dimensiune : 159*99*315mm;
Culoare : negru;
NOTĂ :
o.Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumpărător 's de responsabilitate.
b.Vă rugăm să verificați cu tara 's de biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
pachetul inclusiv :
100% De Brand Nou
1x FS-GT3 B Arma Controller
1x FS-GR3 C Receptor
1 x CD (Manual)
1x Negru Attenna Tub de Transport : produsele vor fi trimise către toate țările din întreaga lume, (Post rus a fost afectat de LCACS, atât locale, servicii de livrare prin poștă (inclusiv EMS) va fi amânată de mai multe ori) costurile De transport pentru toate țările sunt la fel. Elementul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare Acest pachet va fi trimis prin China Post Airmail sau HK post airmail Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis. Vom folosi bule de aer pentru a încheia cu atenție elemente Observație : e a e-mail înregistrată și comune mail . E-mail înregistrată trebuie să plătească alte $2 .Dacă doriți să trimis prin scrisoare recomandată ,vă rugăm să-l plătească și bilet pe element .Multumesc . Shippingtime : Impozitul pe Vânzări : Nici un Impozit pe Vânzări este Nevoie de Plata : Garanție și retur : Pentru asigurarea faptului că toate elementele sunt în bună calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise . 30 de zile de garanție de la achiziționat data. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile. Singurul produs defect va fi oferit de schimb. Contact : biroul Nostru de ore sunt :
- 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de luni până vineri
- 8 : 30-1 : 00 p. m. (GMT +8) de sâmbătă - 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de duminică, biroul Nostru este închis în zilele de sărbători legale (China). Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor. Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client. Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a pleca de feedback negativ . noi vă va ajuta în orice mod posibil și scopul de a răspunde la toate e-mailurile .

Mai multe detalii

Nume De Brand:
ZBURA ÎN CER
Material:
Metal
RC Piese si Acc:
Sisteme Radio
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
Controler De La Distanță
Pentru Un Tip De Vehicul:
Masini
Numărul De Model:
BY501
Parametrii tehnici:
Valoarea 2
Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Upgrade Componente/Accesorii:
FS-GT3B
Patru-wheel-Drive Atribute:
FS-GT3B
Instrument De Consumabile:
FS-GT3B
Radio Stil De Control:
Modelul RC
distanța dintre Tr și RX:
100M la 200M
Renovado

Produse similare din categorie