.

.

New
TAUR Economice Manuală de înaltă presiune PCP pompa 4500psi 300bar 30mpa pușcă Aer Airgun PCP pompa PCP bomba 1 buc

TAUR Economice Manuală de înaltă presiune PCP pompa 4500psi 300bar 30mpa pușcă Aer Airgun PCP pompa PCP bomba 1 buc

RON 192.00
RON 225.48

În stoc
Disponibil pentru su pedido


TAUR Manuală de înaltă presiune PCP pompa 4500psi 300bar 30mpa pușcă Aer Airgun PCP pompa PCP bomba 1 buc Pentru a satisface mai mult nevoile clientilor, vom dezvolta și lansa acest ieftin. Fiecare pompa vine cu 1 set de o-ring în imaginea de mai jos.
Despre ulei de silicon, Deoarece expres internațional interzic pachet cu orice lichid, astfel încât 1 sticlă de ulei de silicon nu pot fi trimise. De asemenea, vom goli uleiul din manometru,acesta nu va afecta utilizarea normală. (Uleiul pe joja este ulei de silicon și au funcția de rezistent la șocuri. am sfaturi cumpărătorii ar putea umple un singur atunci când vei ajunge pachetul.)
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi toți clienții. Vă rugăm să folosiți on-line trademanager să ne contactați.Dacă nu suntem on-line, vă va fi răspuns în 24 de ore mereu. Vă rugăm să rețineți 1.Livrare suprataxe și mai mult timpul de livrare se aplica în unele zone îndepărtate - vă vom contacta în cazul în care comanda dumneavoastră este afectată. 2.Dacă există întârzieri în livrare,vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi termenul de livrare pentru tine. Declarația vamală Toate țările din afara chinei necesită o declarație vamală.Întotdeauna vom finaliza cu o descriere exactă și de stat adevărata valoare. Transport timp de Livrare : scopul nostru este de a avea cel mai rapid serviciu de pe Aliexpress, Am în mod normal, trimiterea toate comenzile primite pana la 2 PM cea de-a doua zi (zile lucrătoare). Nu garantăm timp de transport maritim cu privire la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă timp de compensare corespunzător poate afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că costul de transport nu include taxe de import, sunteți responsabil pentru orice Taxe de Import/Taxe care pot fi percepute la nivel local.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Se întoarce scopul Nostru este de 100% satisfacție, lucrăm din greu pentru a furniza produse de calitate in stare perfecta. Vom returna orice produs returnat neutilizate și nemarcat în termen de 15 zile. Și întorcându-se taxa de transport trebuie să fie oferite de tine. Dacă elementul nu sunt deteriorate sau pierdute atunci când acestea sunt returnate, va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi.Ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de transport maritim pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Toate produsele au o garanție de 1 an. Garanție și Întreținere vă oferim 1 an gratuit de reparare, inclusiv artificiale daune. Ai nevoie să plătească pentru costul de piese noi și se întorc poștale. Înainte de a expedia articol, te rog confirmare adresa si metoda de livrare cu noi. Și vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire atunci când trimiteți-l. Vom repara cât de repede vom primi. Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Dacă te întâlnești probleme cu produsul nostru, vă rugăm să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Pentru că vom face tot posibilul pentru a rezolva orice problema cat mai repede posibil.

Mai multe detalii

Tensiune:
silver, black
Structura:
Pompă Multietajată
Teoria:
Pompa Cu Piston
Presiune:
De Înaltă Presiune
Numărul De Model:
BULL03P-B
Utilizare:
Pompa De Aer
Nume De Brand:
NUOTRILIN
Standard sau Non-standard:
Nestandarte
Cerere:
Multi-Scop
Combustibil:
De mână
putere:
Mână
Numele produsului:
TAUR pcp pompa de mana
Renovado

Produse similare din categorie