.

.

New
Militar Funcția Husă Tactice Mag Pouch Revista lanterna Toc din Nylon Husa de Vânătoare Accesorii pentru Sporturi în aer liber

Militar Funcția Husă Tactice Mag Pouch Revista lanterna Toc din Nylon Husa de Vânătoare Accesorii pentru Sporturi în aer liber

RON 19.00
RON 19.68

În stoc
Disponibil pentru su pedido


Militar Funcția Husă Tactice Mag Pouch Revista lanterna Toc din Nylon Husa de Vânătoare Accesorii pentru Sporturi în aer liber Caracteristici : Poate transporta una sau două USGI 30 runda reviste în general, husă de fixare una sau două reviste Elastic de Bungee Revista de Retenție Reviste garantate de clape cu grele cârlig și buclă Rapid trage file pe clape pentru a facilita accesul Modular chingi pe spate, compatibil cu toate Militară a SUA componente dimensiune Produs (L x W x H) : 15 x 5.5 x 3.7 CM
Paymet
1. Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Transport
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
Restituire/Rambursare
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
Feedback-ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Mai multe detalii

Tip de sport:
Vânătoare
Material:
Nailon
Nume De Brand:
Depring
Renovado

Produse similare din categorie