.

.

New
Tactil capacitiv LED Dimmer PWM de Control Comuta Modul

Tactil capacitiv LED Dimmer PWM de Control Comuta Modul

RON 5.92

În stoc
Disponibil pentru su pedido


start Isv Module Wrap12140
end Isv Module Wrap12140
Descriere :
PCB dimensiune : L23 MM *W20 MM
Distanța gaura : 16 MM
Diafragma : 2.5 MM
Gama de tensiune : 2.4-5 V
Curent de ieșire maxim : 500 MA
Caracteristică :
1.Lampa luminozitatea pot fi ajustate prin cerință,este foarte să funcționeze.
2.Se poate atinge în mediu de protecție,cum ar sticlă,acril,plastic,ceramică și așa mai departe,care este foarte sigur.
3.Aplicarea pe scară largă de gama de tensiune,puteți alege în mod arbitrar între 2,4 V la 4,5 V.
4.Simplu circuit de aplicat,mai puțin dispozitive periferice, prelucrare ușoară, costuri reduse.
5.Anti putere și telefon interferențe,EFT poate ajunge mai sus +/-2 KV;răspuns tactil sensibilitatea și fiabilitatea nu va afectat de distanta de aproape sau multi-unghi telefon mobil interferențe.
6.Instalați : nu Trebuie să atingă folie de cupru direct,reglaj pot fi prelucrate pe sticlă acrilică(peste 3mm) sau plastic.
7.Aplicare : Se poate controla modul cu LED-uri,lumina și așa mai departe.Acesta este disponibil pentru interior cu LED,iluminat lampa DIY lumini auto dimming refit.
8.Funcția : Singură atingere,folosind principiul de capacitate atingere .Funcția implicită este comutator,reglaj,cu luminozitate amintiri LED touch dimmer.Acesta va lumina încet atunci când porniți luminile,și a devenit întuneric încet atunci când opriți,care evita în mod eficient de stimulare a ochilor.
9.Modul de reglaj : Non-polar PWM dimmer.
10.Metoda de cablare : PCB board(VCC,GND) este puterea de intrare,(LED+, LED-) este conectat cu lămpi cu LED-uri pozitive și negative nivel (amprente) zona de atingere, de asemenea, poate sârmă de plumb (la cabluri nu trebuie să fie prea lung), cupru zona de piele ar trebui să fie 2x3cm.Cu folie de cupru folie de cupru bord modulul va fi de partea la partea de coajă.
11.Folosind metoda
o.Faceți clic pe atingere(touch durata de timp este mai mică decât 550ms) poate controla lampa.Faceți clic o dată, lampa lumini;faceți clic din nou,lampa.Inițial luminozitate de lumini aprinse fixe pentru întreaga luminozitate de 90%.
b.Apăsați atinge la timp (touch durata de timp este mai mult decât 550ms), puteți obține fără trepte reglaj lumini. Apăsați lungă perioadă de timp dată, lumina niveluri crește treptat nivelul de lumină atunci când este eliberat după timpul de eliberare a parcat în aceeași luminozitate, mult timp dacă mai mult de trei secunde, lumina de niveluri pentru a atinge maximum de luminozitate nu se schimba; din nou, apăsați lung atingere, nivelul de iluminare scăzut treptat să se oprească atunci când eliberați niveluri de lumină în corespunzătoare luminozitatea timp de presă, dacă o lungă perioadă de timp, mai mult de trei secunde, la nivelurile de lumină, după ce a atins nivelul minim de luminozitate nu se schimba.
Notă :
tensiune constantă dimmer iesire conecta cu LED-uri, limita superioară trebuie să fie coscade c urrent-limitarea rezistență. Dimensiunea de măsurare manual, nu poate fi un 0 la 2 cm de eroare, aparține fenomen normal
Pachet :
1 x Tactil Capacitiv LED Dimmer PWM de Control Comuta Modul

Mai multe detalii

Tip De Element:
Switch-uri
Garanție:
Standard
Nume De Brand:
diymore
Material:
Plastic
Caracteristici:
intrerupator
Tip Comutator:
Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
certificare:
CCC
Numărul De Model:
011304
curent:
intrerupator
MPN:
touch control module
Țara/Regiunea de Fabricație:
China
OEM:
diymore
Renovado

Produse similare din categorie