.

.

New
YELANGU S40T 40cm Fibra de Carbon Stabilizator Handheld pentru aparat Foto DSLR DV

YELANGU S40T 40cm Fibra de Carbon Stabilizator Handheld pentru aparat Foto DSLR DV

RON 303.00
RON 339.96

În stoc
Disponibil pentru su pedido


1. 100% de înaltă calitate și de brand nou.
2. De înaltă rezistență din fibra de carbon de fabricație, mai ușoare și portabile.
3. Compact, ușor de operat, suport pentru o gamă largă.
4. De înaltă precizie de rulment, se simt ușor, flexibil.
5. Profesional, de design, de 360 de grade toate-a rundă de stabilitate fotografiere.
6. Reglați stabilizatoare bara de stabilizator lungime scalabile.
7. Se poate potrivi profesionale vesta absorbție de șoc utilizare.
8. Sarcină greutate : 200 g la 1500g.
General, Material fibra de Carbon Sarcină maximă de 0,2-1,5 kg Inaltime Max 40cm Înălțime Min 28cm Greutate 1.6 kg Pachetul Include Conținutul Pachetului 1 x Stabilizator
1 x geantă de transport
1 x CD cu Software-ul
1. Va vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. 2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda).
1. Pentru securitatea tranzacției, magazin temporar Numai suport directe de plată on-line. 2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem. 3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
1. atunci când exprima vin, pls inspecție față de ea. semn dupa ce a primit. 2. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție. 3. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 4. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. Vă rugăm să asigurați-vă că ceea ce ai trimis înapoi este produsul nostru și de garanție lable este lipit acolo,dacă nici o garanție lable sau nu produsul nostru, vom refuza restituirea sau schimb-o. 5. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin local post air mail atunci când trimite înapoi.
1. Cele mai multe produse sunt supuse plății drepturilor de import (de exemplu, în s. U. a.) sau alte taxe, si alte taxe, inclusiv taxa pe valoarea adăugată (TVA) sau alte impozite. Dacă acestea sunt aplicabile, acestea vor fi percepute și determinat atunci când transportul este procesat de către aplicabile agenției vamale din țara dumneavoastră. Vă rugăm să verificați țării de import politica de a înțelege și de a stabili aplicabilitatea și răspunderea pentru orice astfel de taxe sau impozite pentru produsele pe care le achiziționează.

Mai multe detalii

Pachet:
Da
Tip:
Trepied Profesional
Nume De Brand:
YELANGU
Utilizarea:
Aparat De Fotografiat Digital
Pliat Lungime (mm):
280
Greutate (g):
1600
Max Extened Lungime (mm):
400
Numărul De Model:
YELANGU S40T
Material:
Fibra De Carbon
Renovado

Produse similare din categorie